Fysio flow

 Forundersøgelse

Vi afdækker din smerteproblematik. Får sat ord og handling på. Du får et indblik i, hvad det er, der hæmmer dig i det daglige.

Du bliver bevidst om, hvad der er årsagen til dine smerter/gener/skavanker. I fællesskab kan vi lave en plan målrettet for dig. En plan hvor der tages hensyn til netop dine skavanker. Du får evt. én til to øvelser som du kan supplere med til at lave derhjemme, og dermed selv tage aktivt del i, at du får det bedre.

Fysio flow

Fysio Flow er en dansk udviklet træningsmetode med afset i evidensbaseret praksis. Det er en træningsmetode der arbejder med kroppens bindevæv - kroppens fasciesystem. Formålet med Fysio Flow træning er at øge bevægeligheden og aktivere kroppens ro- og hvilesystem.

Fra inderst inde ved knogler og organer til yderst ude lige under huden ligger fasciesystemets mange lag af fascier, og overgangene imellem dem.

Ved inaktivitet, stress, aldring, overbelastning eller stillesiddende arbejde, nedsættes gliddet mellem de forskellige lag, og fasciernes opbygning ændres. Eller sagt på en anden måde: Den fascielle våddragt bliver stiv og tør - og bliver vanskeligere at bevæge og bruge.

Musklerne arbejder ikke alene, og sener og muskler skal ikke strækkes alene.

Det handler om at strække og bevæge hele kroppen dynamisk med hensyn til, at det hele er forbundet i lange kæder af muskler og bindevæv. Eller sagt på en anden måde: Alt er forbundet med alt, både indefra og ud, fra top til tå, og fra en side til en anden.

At arbejde med Fysio Flow som træningsmetode handler derfor også om, at skifte perspektiv fra at se kroppen som isolerede dele, til at anerkende at alt er forbundet i kropsomspændende myofascielle netværk.

Og det handler også om at dette netværk lader sig påvirke af mange forskellige dimensioner - så som kroppens ro-og hvilesystem, vores emotionelle tilstand og vores åndedræt.

Det er en meget blid træningsform som man på alle niveauer kan deltage på.

phoneatfacebook-official